ECCO skal stoppe med at finansiere Ruslands krig i Ukraine!

ECCO trækker sig ud af Putins krigsmaskine! ECCO skal stoppe med at finansiere Ruslands krig i Ukraine!
Internationale virksomheder, der fortsætter med at betale skat i Rusland, er sponsorer af krigen. Deres penge går til kugler og bomber, miner og tanke. Enhver investor i krig er ansvarlig for død og ødelæggelse.
Aggressoren lever på bekostning af dem, for hvem penge er vigtigere end liv og principper. Men hvis vi ikke stopper Rusland i dag, skal vi alle betale en meget højere pris i morgen!
Europa indførte sanktioner og forenede sig i sin position mod angriberne. Dette er det mindste, verden kan gøre. De, der stadig arbejder i Rusland, skal klart forstå resultaterne og konsekvenserne af deres valg! Vi protesterer mod partnere.
Vi opfordrer til en boykot af virksomheder, der stadig har forretning i Rusland. Tusindvis af andre virksomheder trækker sig fra Rusland for at stoppe med at sponsorere den krigsmaskine. Men EСCO forbliver 250 butikker åbne i Rusland og hævder, at de skal beskytte 1800 russiske ansatte.
Mens der kun i Mariupol blev dobbelt så mange dræbt i marts, og meget flere står over for døden lige nu. Selvfølgelig kan folk i Chernihiv, Kharkiv, Kyiv, Sumy ikke købe ECCO sko længere. Mens russerne stadig gør det, og de penge finansierer Putins krigsmaskine. Hvad er værre – at dine russiske medarbejdere, der tavst støtter Putin, mister deres job, eller at ukrainske børn og kvinder mister livet?
Boykot ECCO, før de trækker sig ud af Rusland. Og køber ikke deres varer. De skal vælge, på hvilken side af krigen de er. ECCO skal viser Danmark, at de er en ansvarlig dansk virksomhed og ikke betaler for russernes bomber. ECCO træk dig ud af Rusland nu! ECCO! I kan redde ukrainske liv ved at stoppe finansieringen af krig i Rulsand! STOP DET NU! Vi vil huske alt! 🇺🇦

The event is finished.

Date

mar 31 2022
Expired!

Time

16:00 - 18:00

Organizer

AUD

Comments are closed.