Stå med Ukraine

Ruslands brutale krig i Ukraine fortsætter, trods støtte og sanktioner fra vestlige lande og Danmark.
For at bryde ukrainernes vilje til modstand, flere og flere civile mennesker bliver angrebet af russiske hære.
Utallige og uendeligt foruroligende krigsforbrydelser fra den russiske hær afsløres hver dag. Den russiske hærs seneste rædsler blandt civile i Kiev, Butja, Irpin, Borodjanka og Gostomel er chokerende. Dette er folkedrabet på civilbefolkningen i Ukraine.
Ligene af 410 dræbte ukrainere blev fundet alene i Butja. I landsbyen Motyzhyn i Kyiv-regionen blev der fundet en massegrav, som de russiske soldater, ifølge satellitbilleder, begyndte at forberede allerede den 10. marts 2022, hvor ifølge forskellige kilder ligene af omkring 280 civile er begravet.
Mange kvinder blev voldtaget, lokale repræsentanter for myndigheder blev tortureret og dræbt, ældre og gamle mænd og kvinder blev dræbt, mænd blev tortureret og skudt i baghovedet, dyr blev skudt.
Vi opfordrer alle berørte danskere, ukrainere og københavnere til at komme til demonstrationen og ære de faldnes og torturerede ukrainere minder. Husk at tage stearinlys med til demonstration. Disse tændte stearinlys ville minde om de uskyldige ofre for folkedrabet i Ukraine.
Vi kalder hele den civiliserede verden til handling! Folkedrabet og henocide på ukrainere skal straffes, og der skal nedsættes en uafhængig kommission, der skal efterforske krigsforbrydelser af den russiske hær i Ukraine.
Hver dag i krigen bringer død og forfærdelige lidelser til befolkningen i Ukraine, så vi har ingen moralsk ret til at tie. Vi opfordrer alle lande i den civiliserede verden til at forsyne Ukraine med det nødvendige militærudstyr til beskyttelse, samt at indføre en embargo på russisk olie og gas for at afslutte denne rædsel så hurtigt som muligt og redde millioner af ukrainske liv.
Ud over taler fra politikere og repræsentanter for forskellige organisationer, vil der være mulighed for at høre historierne om dem, der overlevede krigen i Ukraine, samt dem, der overlevede tidligere russiske krige.
Hver dag i vores tavshed, opmuntres det russiske regime til yderligere grusomheder både i Ukraine i dag og i andre lande i fremtiden! Så lad os alle i Danmark forenes og sætte en stopper for denne krig og folkedrabet på ukrainere!

The event is finished.

Date

apr 10 2022
Expired!

Time

13:00 - 15:00

Location

Radhuspladsen
Rådhuspladsen 1, 1550 København V, Danmark

Organizer

AUD

Comments are closed.